Prima data, ca orice doamna care se respecta i-a spart p-aia la sala, la teorie, i-a distrus, i-a mancat pe paine. Pai ce va asteptati sa pice la sala? Nu frate, femeile nu pica la sala si mai ales nevasta-mea, e profa, are metodele de invatare upgradate, cu armuri, cu d-alea, d-alea. Nu, n-aveam nicio emotie la sala. In schim la oras, traseu adica, e mai dificil. Nu sunt misogin…sau…ba da ma, sunt misogin. Femeile n-au talent la sofat, asta e, si in concluzie sotia mea shumaherita a picat.

Eu am incurajat-o cand a plecat la examen :

Daca vrei sa iei din prima orasul sa nu te epilezi, sa ai ceva barbatesc in tine!

dar n-a avut noroc.

La o trecere de pietoni kilometrica i-a sarit o vaca in fata si militica i-a pus frana nelasand-o sa schiteze vreun gest si automat a picat-o. Acum in misoginismul meu, apropo de femei in trafic si comportament rutier si mama dracu legat de auto, de ce nu i-a sarit in fata un bou ci o vaca. Va spun eu pentru ca vaca s-a gandit sa-mi dea mie apa la moara in privinta misoginismului meu exagerat. Trecem peste!

Femeile fac o gramada de chestii misto pe care noi, purtatorii de cocosei le facem aiurea sau total aiurea, nu dau exemple pentru ca nu-mi ajung cuvintele pentru asta, dar cu sofatul…ba, cu sofatul, mai slabut…

Sa revenim. Deci, primul examen la oras, primul examen picat. Ieri a dat din nou sala, o cretinitate, daca ai luat sala o data de ce mai dai inca o data? Se presupune ca te indobitocesti intr-o luna? Bineinteles a luat, de data asta aluat sala barbateste, cu 22 de puncte si am curaj sa pun pariu ca ia si orasul.

O sa ma intrebati de ce e eroina?! Pai cu un astfel de exemplar langa ea care are o parere “foarte buna” despre soferite voi ati mai da a doua oara examen?

Leave a Reply