Folia auto a devenit foarte utilizata in timpurile noastre datorita beneficiilor estetice care iti pot improspata masina. De asemenea, folia auto poate fi folosita cu succes la promovarea de reclame, fiind o investitie pe termen lung in acest caz. Folierea masinii, indiferent ca este pe luneta, pe toate geamurile sau pe caroserie, are mai multe caracteristici care iti pot aduce o multime de avantaje.

Un prim avantaj, care se poate observa, este intimitatea pe care ti-o ofera aplicarea foliei pe geamurile automobilului. In acest fel pasagerii vor fi protejati si linistiti, vor putea sa doarma linistiti in cazul unui drum lung, fara sa iasa in evidenta.

Un alt motiv pentru care merita sa instalati folie auto pe masina pe care o conduceti este faptul ca aceasta actioneaza ca o pereche de ochelari de soare, reducand semnificativ influenta razelor ultraviolete asupra pasagerilor. Acestia nu vor fi incomodati sau afectati in nici un fel de soare, se vor putea bucura in voie de calaltorie.

Folia protejeaza de asemenea tapiteria, bordul si elementele de lemn, plastic sau piele, carora le confera o durata mai lunga de viata.

Designul exterior al masinii poate fi total schimbat de aplicarea foliei pe masina prin firma de folieri auto Suceava. Indiferent ca masina pe care o conduceti este eleganta sau sport, folia va scoate in evidenta stilul/agresivitatea automobilului. Folia auto scoate masina din anonimat, care schimba in bine atat aspectul exterior cat si cel interior.

Ca investitie pe termen lung, folia este o investitie foarte buna, deoarece poate rezista pana la cinci ani. Conditiile meteo dificile nu afecteaza folia care, desi este doar una decorativa, este special preparata sa reziste la ploi sau ninsori. De asemenea vor fi protejate si geamurile masinii, ele nu vor fi afectate nici de caldura, nici de frig, iar temperatura din interiorul masinii va ramane constanta si placuta.

Pe langa faptul ca ofera intimidate, folia poate fi privita ca un plus de siguranta pentru obiectele din masina. Exista varianta de folie antiefractie, dar nici folia de protectie impotriva radiatiilor solare nu este mai prejos. Ea va impedica infractorii sa vada in interiorul masinii.

Folia antiefractie ofera rezistenta mai mare geamului pe care este montata. De asemenea, in cazul unui impact, protejeaza pasagerii de cioburile geamurilor sparte, tinandu-le adunate.

Montarea foliei auto dureaza pana la maxim doua ore, aceasta actiune aducand avantaje pe termen lung pentru automobil. Pretul variaza in functie de calitatea acesteia precum si de service-ul auto unde este montata.

Avantajoasa atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al confortului, folia auto este utila si in cazul unei eventuale tentative de efractie. Toate aceste avantaje de care puteti beneficia nu va vor afecta bugetul, aceasta lucrare de lipire a foliilor auto pe geamuri fiind una cu pret redus.