Daca ma intrebati daca particip si eu la campania electorala va spun ca nu, am spus parte mai radicala, sau cum a spus Ludovic Orban “sunt dreptaci, nu prea stiu ce sa fac cu stanga” si nu vreau sa intru in detalii despre ce inseamna stanga sau dreapta in politica, nici nu vreau sa aud comentarii de genul

In ziua de azi toti sunt dupa ciolan! Ce stanga!? Ce dreapta?!

Deci partea asta am lamurit-o! Ce m-a surprins pe mine e numarul mare de sustinatori guralivi ai partidelor care se dueleaza pentru locale. La USL inteleg, sunt doua partide mari cu numerosi membri si simpatizanti (+ PC), hai ca-nteleg si la PDL ca au multi sustinatori iubitori de ciolan, ba dar la restu’? De unde au aparut atatia sustinatori d-astia cu portavoce? Nu sunt subiectiv, doar ma-ntreb, oricum am o problema cu “politicienii” astia guralivi. De ce te-ai inscrie intr-un partid? Din convingere, nu?! Crezi in tipul de politica pe care il adopta partidul pe care-l simpatizezi si mai crezi ca o parte din calitatile tale ar ajuta comunitatea la care aderi sa progreseze! Crezi ca esti bun, cu alte cuvinte, ca vei ajuta la implementarea politicii partidului tau! Dar nu ti se pare ca tu crezi cam multe? Pai daca tu esti pamant de flori in politica, daca singurul premiu luat in scoala a fost de Miss boboc sau premiul de popularitate, daca toata viata ta ai citit un sfert de carte si cultura ta generala n-ar umple o foaia A4, tu crezi ca ma poti ajuta pe mine sa duc o viata mai buna? Cu ce crezi pentru ca actul crezului presupune existenta unui organ care sa stimuleze astfel de activitati?

Alllooo, “politicienii”, voi credeti ca politica inseamna Ultras?! Parca vad ca unii imi vor spune ca au strigat ca sustin nu stiu ce partid pentru ca au primit bani si nu pentru crezul lor politic. Chiar totul se rezuma la bani? Nu mai avem nicio urma de coloana vertebrala?

Sunt scarbit si am mai spus-o

Avem tara pe care o meritam!

Una peste alta nu uitati sa mergeti la vot pe 10 Iunie, e obligatia fiecaruia, nu dreptul!

Leave a Reply