De multe ori, suntem absorbiti de decorarea casei, suntem in goana dupa perdele, veioze, abajururi pentru lampi si covoare, uitand insa un amanunt esential: ca o casa de oameni gospodari se cunoaste de la intrare.

Din acest punct de vedere, multi dintre noi omitem sau acordam prea putina importanta unor obiecte pe cat de banale, pe atat de folositoare: covorasele de la intrare.

Cu flori, in dungi sau pur si simplu intr-un gri obisnuit, ori cu inscriptia „Welcome” pe ele, banalele covorase intrare sunt cele care iti dau primele indicii despre casa ori locul pe care urmeaza sa le vizitezi. Sa vedem insa de unde poti procura cea mai diversa gama de covorase intrare si ce anume trebuie sa stii despre ele.

Preturi avantajoase

Poate nu stiai, dar pe internet sunt deja site-uri specializate in obiecte de decor, intre care o categorie aparte este reprezentata de covorase intrare. Iar daca te-ai gandit ca acestea nu merita o investitie din partea ta, afla ca cele mai ieftine covorase intrare pornesc de la cativa lei si pot ajunge, intr-adevar, la cateva sute de lei.

Pretul difera insa in functie de materialul ales, de modelul imprimat, de materialele folosite la confectionare si, nu in ultimul rand, de dimensiuni. Caci, daca un model obisnuit de covorase intrare are dimensiuni de 70 pe 50 de centimetri, pe piata poti gasi si covorase intrare cu lungimea de 2 metri sau chiar mai mult.

Acestea nu trebuie confundate insa cu mochetele sau covoarele de bucatarie sau pentru holuri. Ele sunt obiecte de decor de sine statatoare, gasindu-si bine locul fie la usa de la intrare sau in vestibul, unde ai nevoie de un spatiu al tau pentru a te dezechipa de noroiul si ploaia de afara.

Zeci de modele

Dincolo de dimensiuni, gama de covorase de intrare haioase de pe Inegal.ro este completata de o sumedenie de modele si imprimeuri, care iti vor spori si mai mult nehotararea.

Caci, de la modelele simple, intr-o singura culoare sau in dungi, poti gasi covorase intrare cu imprimeuri sub forma de fluture, cu frunze imprimate, diverse culori si mesaje, care te duc cu gandul la carti postale sau destinatii curajoase, precum Parisul.

Cauciucate sau din material textile

Nu in ultimul rand, pe site-urile de specialitate poti gasi covorase intrare din materiale diverse. Cele mai raspandite sunt cele care imita mocheta, in combinatie cu cauciucul, pentru a crea un efect antiderapant.

De asemenea, pentru cei care doresc covorase intrare cu aspect mai industrial, pot gasi articole realizate in totalitate din cauciuc, care au mai mult rol de curatare de noroi, fiind extrem de cautate pe santiere sau in spatiile intens circulate.