husa-pieleTelefonul este unul dintre lucrurile cele mai comune in zilele noastre, si contrar credintelor unor oameni acest lucru nu a fost intotdeauna asa, in mare parte datorita accesibilitatii acestor mijloace de comunicare si datorita faptului ca nu toti isi permiteau din salar sa cumpere un telefon, cum era acum 20-30 de ani de zile.

Atunci cand suntem in cautarea unui telefon, in cea mai mare parte a timpului vom petrece timpul comparand diverse branduri de telefoane, specificatiile acestora, marimea diagonalei ecranului precum si alte lucruri, insa mai niciodata nu ne vom orienta din timp si catre o husa in plus, ci ne vom multumi cu husa din pachet, care rar este cu adevarat de calitate.

Acest lucru este foarte dezavantajos pentru noii stapani ai telefoanelor cu ecrane de peste 5 inch, intrucat husa pe care o primiti o data cu telefon este de baza, insa nu indeplineste nicio functie importanta, cum ar fi cea de a proteja telefonul de socuri sau lovituri, ori de a iti permite sa raspunzi la orice apel fara a indeparta husa. De aceea va recomand ca o data ce va orientati catre un anumit telefon deja sa va uitati si pentru o husa care sa va satisfaca nevoile, fie ca va doriti sa va protejati si sa ii cresteti durabilitate, lucru foarte eficient in cazul telefoanelor cu un ecran mare si cu o grosime de sub un centimetru, sau daca va doriti o husa care sa complimenteze telefonul in materie de stil si aspect.

Inainte insa de a trece la cautarea unei huse sau carcase de telefoane de pe husetari.ro este recomandat sa ne decidem ce anume am dori de la acea husa, iar in acest sens va vom ajuta cu anumiti factori dupa care ati putea sa va orientati. Cel mai comun si important poate, este legat de durabilitate, rezistenta, protectie, longevivitate. Daca va doriti un telefon foarte subtire si vulnerabil, este ideal sa optati pentru o astfel de husa de telefon pentru a putea folosi telefonul mult timp de acum incolo.
Alt factor este legat de posibilitatea manipularii telefonului fara a fi nevoiti sa indepartam husa. Desi la prima vedere ati putea spune ca este vorba despre comoditate, a scoate telefonul din husa mereu si mereu pentru a putea da volumul mai tare la o melodie, sau pentru a putea raspunde la un simplu apel devine repetitiv si iritant dupa un anumit timp.

Ultimul factor si poate cel mai putin relevant pentru unii, si cel mai important pentru altii este legat de aspect, de cat de bine sau de cool arata husa. In acest sens puteti sa va uitati pe anumite site-uri care va ofera posibilitatea de a personaliza husa astfel incat sa arate foarte bine si sa nu va plictisiti niciodata de ea.

Leave a Reply