Presedintele Germaniei, Christian Wulff, a luat decizia de a demisiona din cauza unor scandaluri de coruptie in care se presupune ca ar fi fost implicat.

Christian Wulff a demisionat

Nu cred ca va intereseaza de ce e acuzat, un imprumut nedeclarat, niste vacante platite de niste afaceristi germani, presiuni asupra presei, d-astea. Pe mine altceva m-a atras, declaratia lui Christian Wulff.

“Increderea concetatenilor mei este afectata. Din acest motiv, nu mai este posibil sa imi exercit functia. De aceea demisionez”.

Stiu, imi veti spune ca la nemti functia de Presedinte e mai mult onorifica. Asa e, dar aici vorbim de moralitate, de barbatie, de respect fata de conationali, de demnitate.

Stiti unde bat, asa ca domnule Basescu, la aia nu a iesit nimeni in strada, n-a fost nevoie de corespondentul celor 5 milioane ca sa plece, a plecat pur si simplu pentru ca “increderea concetatenilor” a fost afectata, deci asteptam si noi ceva asemanator de la Cotroceni. “Increderea concetatenilor” dumneavoastra, spre deosebire de cea a nemtilor, nu afost afectata, tinde catre zero, deci, hai sa fim si noi o data nemti.

Leave a Reply