De cate ori ai auzit pe cei care au castigat sume destul de importante la pariuri sa vorbeasca mult despre asta sau sa se laude legat de cum au reusit? Sa stii ca prea putine sanse ai sa ii auzi laudandu-se vizavi de asta pentru ca, daca e sa gandim logic, nu prea exista vreun motiv rezonabil sa faca asta.

Initierea in lumea pariurilor este in general destul de greu, si cu atat mai multe dificultati poate sa ridice perfectionarea in acest domeniu. E nevoie de timp de documentare, de strategii aplicate pentru a fi testate, de deosebit de multa rabdare mai ales.

Desi multi se declara pasionati ai acestui domeniu, prea putini sunt cei care chiar reusesc sa genereze castiguri din asta. Iar acestia nu se vor lauda niciodata despre cum fac asta.

Reteta succesului, care de altfel nu exista, consta in multa munca, in strategii puse la punct si o organizare deosebita. Asigurarea unui profit constat din pariere este o misiune destul de dificila pe care, sa fim sinceri, prea putini reusesc sa indeplineasca.

Aspecte care pot influenta reusita biletelor la pariuri

Sa fim cat de poate de sinceri. Ca sa ai cat de cat sanse ca sa ai un bilet castigator trebuie totusi sa detii ceva cunostinte sportive. De cate ori s-a intamplat ca un complet necunoscator sa reuseasca punand un bilet la nimereala? Desigur, norocul nu poate fi scos complet din calcul.

Vei avea mai multe sanse sa pui bilete pariuri ce se pot dovedi castigatoare, cu cat esti mai selectiv in ceea ce priveste sursa care iti furnizeaza ponturile, care sunt tipsterii la care te raportezi.

Exista aceasta tendinta, cel putin in randul necunoscatorilor, de a fi atrasi de mizele infime, si de ce? Castigurile wow care ar rezulta punand sume ca 5 lei in joc sunt prea putin probabile. Practic vei gasi mii de articole care trateaza informatii ce te vor ajuta prea putin in planul tau. Unele bat campii, altele nu au informatii valoroase, care sa te ajute cu adevarat.

Conteaza enorm de mult si care sunt locurile din care obisnuiesti sa te informezi. Exista o diferenta enorma intre un site no name, poate chiar un cont Facebook al cuiva care ofera tot felul de ponturi si o platforma specializata, cum este Cota 2. Ponturile oferite de tipsteri, ca si cele oferite de redactie sunt informate, calculate, organizate astfel ca tu sa ai sanse sa ai folos pe urma lor.

Altfel, oricine poate sustine astazi ca este tipster si este experimentat in ale pariurilor, fara a avea poate vreo treaba cu lumea sporturilor. Ramai surprins cat de multi incearca sa se imbogateasca astfel, pentru ca apoi sa dispara fara urme.

In fine, ce am incercat de fapt sa subliniez e ca nu e ok sa te lasi prins in hora pariurilor atunci cand nu dispui de o sursa de informare de incredere, cu informatii cat de cat relevante, verificabile, ce au o logica. Tine cont de aceste sfaturi si nu te grabi niciodata in a lua o decizie vizavi de pariere.

Leave a Reply