Segmentul pariurilor s-a dezvoltat extrem de mult in ultima perioada atat in online, cat si offline. Dovada o fac numeroasele agentii si case de pariuri care isi asteapta pasionatii. Nedumerirea celor care abia incep sa cocheteze cu pariurile sportive este daca sa parieze online sau sa joace la agentii stradale. Fiecare optiune are avantaje si dezavantaje, dar astazi ma voi opri asupra lucrurilor care sunt in favoarea parierii online.

Chiar daca in prezent exista probabil mai mult pariori care joaca in agentiile fizice, nu pot fi ignorate avantajele parca tot mai atractive oferite de casele de pariuri online. Iata cateva dintre acestea:

Pariezi oricand, de oriunde

Trebuie doar sa ai conexiune la internet si fonduri suficiente in cont. Nu conteaza ora la care vrei sa plasezi pariul sau locul in care te afli. Asta nu se poate spune insa despre agentiile de pariuri, la care trebuie sa ajungi personal, in timpul programului in care acestea sunt deschise. Daca vei alege sa pariezi online, nu vei rata evenimentele sportive preferate pe care vei putea paria linistit, evitand aglomeratia si cozile de la agentiile stradale.

Oferta de pariere este bogata

La acest capitol pariurile online sunt clar castigatoare. Evident, oferta de pariere este mult mai vasta in mediul online, unde exista si mai multe optiuni de a paria. Daca la agentiile de pariuri fizice se poate paria oarecum limitat, doar pe numarul de goluri/puncte sau pe echipa castigatoare, in cazul caselor de pariuri online se poate paria si pe numarul de cartonase sau cornere, pe marcatori, numarul de schimbari si multe altele.

Bonusurile sunt la ordinea zilei

Cum concurenta in acest segment de piata este una acerba, casele de pariuri online se intrec in oferte care mai de care mai atractive pentru pariori. Spre exemplu, acesti operatori online ofera bonus fara depunere celor aflati la prima inscriere sau sume care le dubleaza pe cele depuse, pentru sanse de castig suplimentare. Exista si bonusuri de tipul pariurilor gratuite, bonusuri acordate pentru fidelitate si numeroase alte promotii care nu pot fi regasite la agentiile stradale.

Poti plasa pariuri live si poti urmari in direct meciurile preferate

Cei care si-au incercat norocul in agentiile de pariuri fizice pot sa confirme: uneori, din cauza aglomeratiei sau a propriei nehotarari ajungeau sa nu mai poata plasa bilete pe evenimentele preferate, intrucat acestea incepusera deja. In cazul pariurilor sportive plasate online exista insa posibilitatea de a juca live si de a plasa pronosticuri chiar daca evenimentul sportiv este inceput deja.

Functia de cash out

Tot mai multe agentii de pariuri online ofera aceasta functie pariorilor. Este vorba despre posibilitatea de a retrage castigul obtinut la o parte dintre evenimentele plasate pe un bilet multiplu, inainte de incheierea tuturor. In acest fel, pariorul are asigurat un castig garantat, in special daca este vorba despre cazul unui ultim eveniment al carui pronostic nu are cum sa fie conform cu cel plasat initial.

Dupa cum spuneam si la inceput, exista avantaje si neajunsuri atat la casele de pariuri fizice, cat si la cele online. Cum totul trece insa in online, cel mai probabil si pariurile sportive plasate la agentii de pariuri online vor castiga o cota de piata tot mai mare.