Bomboanele sunt preferatele tuturor, incepand de la copiii cu cele mai fragede varste, si continuand cu adolescentii, adultii si chiar persoanele varstnice. Incepand de la nepoti, continuand cu parintii si bunicii, toata lumea consuma bomboane, datorita gustului lor delicios.

Ei bine, in aceste conditii in care bomboanele sunt dulciurile preferate ale fiecaruia, cel mai indicat ar fi ca toata lumea sa isi indrepte atentia spre Bomboane (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis Ecologice/Bio, de la WEDDERSPOON; care vin cu o multime de beneficii, pe care le vom mentiona in urmatoarele randuri.

In primul rand, trebuie sa precizam faptul ca merea de manuka din compozitia  acestor bomboane este un tip de miere monoflora, care este adunata si preparata de catre albine din florile cu parfum proaspat ale arborelui de Manuka, cel care este originar din Noua Zeelanda.

Proprietatile medicinale ale acestui tip de miere sunt deosebit de importante, iar acestea au fost recunoscute inca din cele mai vechi timpuri; si trebuie sa recunoastem ca proprietatile medicinale ale mierii de manuka sunt foarte apreciate si in zilele noastre.

Lucrul aceasta nu trebuie sa ne surprinda in conditiile in care mierea de manuka are puternice efecte: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice. In plus, acest tip de miere deosebit de eficient in ceea ce priveste sustinerea sistemului imunitar, dar si in ceea ce priveste ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate.

Mierea de manuka care se afla in compozitia acestor Bomboane (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis Ecologice/Bio, este de-asemenea recomandata si pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata cum ar fi de exemplu racelile, durerile de gat, iar exemplele pot continua.

Se mai spune ca aceasta miere cu adevarat speciala care provine din Noua Zeelanda, este foarte utila si in ceea ce priveste tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Medicii va pot recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi, dupa care puteti urma de un tratament de mentinere cu doar lingurita pe zi.

Asadar, tinand cont de toate aceste detalii importante, este firesc sa va indreptati atentia spre mierea de manuka, dar si spre produsele care contin aceasta miere speciala, cum ar fi aceste Bomboane (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis Ecologice/Bio de la WEDDERSPOON.

Cel mai important aspect pe care il putem mentiona in ceea ce priveste aceste bomboane ecologice care contin miere de manuka, este acela ca sunt realizate intr-o fabrica unde nu se folosesc produse cu gluten, nici nuci, nici lactate sau oua, si nici sulfiti, grasimi trans, GMO sau conservanti.

Bomboanele (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis Ecologice/Bio de la WEDDERSPOON au in compozitia lor numai si numai ingrediente simple, naturale si autentice, sunt foarte bune la gust, fara a fi prea dulci sau prea intepatoare.

Aceste bomboane se dizolva usor in cavitatea bucala; si pot fi administrate de pana la 5 ori/zi, in functie de necesitate. Precizam insa faptul ca nu este recomandat ca parintii la le administreze astfel de bomboane copiilor sub un an. De-asemenea, nici femeile care alapteaza si nici cele insarcinate nu trebuie sa consume astfel de bomboane, care au propolis in compozitia lor, iar acest ingredient provoaca alergii.

Tocmai de aceea, toate persoanele care isi doresc sa consume asemenea bomboane, daca se stiu sensibile sau alergice la propolis, ar fi indicat sa ceara sfatul unui specialist.