In momentul in care scrii tone de continut iti recomandam sa te gandesti sa folosesti si un program care sa te ajute in acest sens.

Eu am cumaprat Grammarly de aici produse SEO cumparate in grup si am obtinut Grammarly la cel mai mic pret de pe piata, alaturi de alte 80 de instrumente pentru SEO si web design. Iti recomand sa incerci pentru ca un astfel de abonament chiar merita.

Grammarly pentru telefonul dvs. (gratuit): daca doriti sa verificati in scris toate lucrarile pe telefon, exista o tastatura pentru asta! Gramatical Keyboard pentru iOS sau Android va verifica toate scrisurile de pe tastatura chiar si atunci cand nu sunteti la computer.

Grammarly pentru Desktop (gratuit): Daca sunteti lenes ca mine si aveti o multime de documente pe care doriti sa le verificati rapid, atunci aceasta este pentru dvs.

Nu mai copiati si lipiti documentele in editorul web ca in zilele vechi. In schimb, puteti glisa si fixa rapid fisierele in pictograma Gramatica de pe desktop si puteti verifica lucrarile la viteza ridicola.

Dupa cum puteti vedea din revizuirea versiunii gratuite si premium, versiunea gratuita include intr-adevar multe. Apoi, sa vedem cum se compara cu vechea verificare veche a Word.

Acum, stiu la ce te gandesti. Nu este programul meu de verificare a ortografiei si de verificare a gramaticii suficient de bun? Raspunsul scurt … nu.

Iata un mic experiment pe care l-am creat pentru a ilustra punctual. Am luat unul din articolele mele despre Kindlepreneur (peste 2.000 de cuvinte) si le-am pus in Word.

Avea erori de ortografie zero sau probleme de gramatica. Apoi am luat acelasi articol si l-am pus in Gramatical Free and Grammarly Premium. Iata rezultatele:

Word: 0 probleme

Grammarly Free: 16 probleme

Grammarly Premium: 96 de probleme

Yeesh! Cu toate acestea, voi remarca rapid, majoritatea celor 96 de probleme gasite de Premium ar putea fi ignorate. Dar au existat cateva greseli care m-au facut sa raman uimit ca verificatorul Word nu le-a detectat.

Pentru a vedea cum functioneaza Grammarly si se compara cu Wordul, exista numeroase videoclipuri de evaluare gramatica, pentru a putea vedea in gramatica in actiune.

Prin urmare, cu toate aceste caracteristici uimitoare, sunteti sigur ca va intrebati cat costa Grammarly?

Ei bine, exista o versiune GRATUITA care poate face foarte mult … gratuit.

Si exista un upgrade platit numit Premium. Iata o prezentare generala a costurilor gramaticale Premium pe luna, trimestru sau an:

Puteti vedea ca, daca platiti pentru Grammarly Premium pentru un an intreg in avans, in loc de o plata lunara, veti economisi peste 200 de dolari in fiecare an. De fapt, daca accesati linkul de mai sus veti descoperi ca economisiti enorm mai mult avand la dispozitie mult mai multe programe simultan.

Nu este greu sa iti faci abonament, tot ce trebuie este sa intrii si sa te inscrii, sa platesit factura lunara si cele 80 de utiliare sau chiar mai multe sunt ale tale. Vei reusi cu siguranta sa iti imbunatatesti calitatea scrisului si campaniile seo.