La plimbare vezi o gramada de oameni cunoscuti, v-am spus ca stau in Mioveni si fiind un orasel mai mic ne cam cunoastem, bine p-astia mici, 18-19 ani n-am de unde dar pe cei de varsta mea ii cam stiu. E misto, mai ales daca iesi rar, ii vezi cum au evoluat, familie, catel, masina, toale, ii vezi cum s-au dezvoltat fizic, mai ales ca dupa 30 multi o iau razna pe axa Ox, hmmm, e frumos…

Ce mai vezi?

Un grup de grase!

Voi ati observat ca grasele merg in grup? Nu merg frate cate una sau intr-o gasca cu slabanogi! Nu prietene, ele au liga lor! Umbla in cirezi de cate doua sau mai multe, de obicei trei pentru ca mai multe ar creea ambuteiaje pe trotuare. Am stat si am analizat, n-am ajuns asa la concluzia asta la primul cârd. Nu, am tras concluzia dupa vreo trei aglomeratii d-astea pe trotuar.

De obicei una e umflata rau, una e o idee mai slaba iar cea de-a treia, diva grupului e supraponderala, nu obeza ca celelalte doua. Asta chiar daca e mai urata ca primele doua are un statut special in gasca, ea e aia “slaba”, bine, etalonul o avantajeaza. Si am mai observat ceva, toate au toale mulate. Nu ma, lasa ca toate hainele le vin mulate, nu, nu fac glume d-astea expirate, ele chiar isi cumpara haine care sunt mulate. Bine, creatorii de haine d-astea ar trebui ucisi cu pietre daca se dovedeste ca n-au conceput astfel de toale in stare avansata de ebrietate. Cat umor sa ai sa faci hainele astea?!

Si am mai observat o chestie! Atitudinea graselor! Ba, au astea o atitudine pe strada, vorbesc de acelasi grup de trei grase, frate zici ca-s playmate-uri, miss universe, zanele zanelor…rebele asa, cu pletele-n vant, isi mai scutura latele din doua in doua minute, privire de feline, ce sa mai, bombe sexy.

Iar mi-o iau de la fete, ca-s misogin, ca-s nu stiu cum…

Leave a Reply