De ce se tin femeile de mana pe strada?

N-ati vazut tipe care merg pe trotuar si se tin de mana? Care e motivul?

Am inteles, va leaga o prietenie stransa, sunteti prietene de foarte mult timp, tineti una la alta, dormiti si mancati una la alta, sunteti ca doua surori, dar frate nu e cam mult? Ma gandeam ca legatura dintre mine si frate-meu e mult mai stransa si mai apropiata decat a voastra, am mancat impreuna, am dormit in acelasi pat, pielea mea, ce n-am facut impreuna, cum dracu ar fi sa ies cu asta pe strada si sa ne tinem de mana…

Si nu, barbatii nu au fantezii cu fete care se tin de mana, cel putin eu nu am, si n-o spun pentru ca-mi citeste sotia blogu’ icon smile Imi dai manuta? , nu, chiar mi se par aiurea gagicile care se tin de mana.

Tot timpul m-am intrebat ce e cu ele, nu poa’ sa mearga singure, are vreuna din ele vreun defect, vreun retard care n-o ajuta sa-si tina directia, vreo teama de trecatori.Care e faza?! Daca ma gandesc mai bine, alea pe care le-am vazut ca se tin de mana erau destul de silfide, nu erau durdulii, poate se sprijineau una pe alta? Si de ce merg doar cate doua, de ce nu sunt mai multe care se tin de mana? Poate ca se cearta care sa stea la jumate?

Imi raspundeti si mie la intrebari?

Leave a Reply