masajUn masaj relaxant va poate ajuta sa va recreati, dar asta nu e tot. Explorati beneficiile posibile ale masajului si apelati la acest procedeu ori de cate ori este nevoie. Masajul nu mai este disponibil numai prin intermediul spa-urilor de lux si cluburilor de sanatate de lux. Astazi, terapia prin masaj este oferita in intreprinderi, clinici, spitale si chiar aeroporturi. Daca nu ati incercat acest procedeu, aflati despre posibilele beneficii asupra sanatatii si la ce sa va asteptati in timpul unei sesiuni de terapie.

Masajul este un termen general pentru presarea, frecarea si manipularea pielii, muschilor, tendoanelelor si ligamentelor. Terapeutii de masaj de obicei folosesc mainile si degetele pentru masaj, dar pot folosi, de asemenea antebratele, coatele si chiar picioarele. Acesta poate varia de la apasari usoare la aplicarea presiunii in adancime.

Exista mai multe tipuri si forme care difera unele de altele prin zonele masate, intensitate procedee si multe altele.  Masajul suedez este o forma blanda care utilizeaza miscari lente, framantare, miscari circulare profunde, vibratii si batai pentru a ajuta la relaxarea si energizarea organismului.

Leave a Reply