Cu totii stim ca telefoanele de la Apple sunt destul de scumpe si unii oamenii apeleaza la varianta de a cumpara u telefon reconditionta, dar altele nici nu vor sa auda de asa ceva. Daca cineva vrea sa isi cumpere un Iphone 7 Plus, dar nu are suficienti bani pentru a-l cumpara nou-nout, ar putea sa se gandeasca la varianta de a-l cumpara reconditionat, dar din cauza faptului ca unii oameni nu stiu ce inseamna ca un telefon sa fie reconditionat, nu se gandesc la aceasta varianta. De aceea, voi explica ce inseamna un telefon reconditionat si daca se merita sa cumperi un telefon nou sau reconditionat. 

Un telefon reconditionat inseamna ca acel telefon a fost testat atunci cand vine un lot de telefoane pentru a vedea daca exista vrea problema cu lotul respectiv. De aceea, o persoana testeaza un telefon la intamplare sa vada daca ar sau nu probleme, daca poate sa nu sa scoata la vanzare telefoanele. Astfel ca, telefonul reconditionat inseamna un telefon testat, care a fost utilizat pentru cateva minute, pentru cateva momente, care dupa testare se scoate la vanzare cu un pret mai mic, pentru ca nu ar fi corect sa il scoata cu un pret pe care il are si cel care nu a fost desfacut din cutie. Asa ca, un telefon reconditionat nu inseamna un telefon spart sau stricat, ci doar un telefon testat de catre un angajat pentru a vedea daca lotul care a sosit are probleme. Unii oameni cred ca daca vor sa isi cumpere un iphone 7 Plus reconditionat, acesta va sosi cu un display spart care va avea imediat nevoie de o schimbare a geamului la Iphone 7 Plus sau alte probleme la fel de grave, chiar si legate de functionarea acestuia, dar nu este asa. 

Acum ca am lamurit ce inseamna un telefon reconditionat, vine intrebarea “Iphone 7 Plus nou nout sau reconditionat?” In primul rand este o diferenta de bani, care poate sa faca diferenta in momentul in care nu ai banii necesari pentru un Iphone 7 Plus nou. Daca nu ai suficienti bani, poti sa optezi cu incredere pentru varianta telefonului reconditionat, iar daca ai bugetul suficient pentru telefonul nou nout, poti sa te gandesti daca vrei sa economisesti o suma de bani, cu ajutorul carora poti sa iti cumperi o husa sau folie de protectie sau daca vrei sa ii aloci pe toti pentru telefon. 

Acestea fiind spuse, daca nu ai un buget destul de mare pentru un Iphone 7 Plus nou not, poti sa apelezi la varinta de a cumpara telefonul reconditionat, pentru ca el este doar testat pentru cateva minute pentru a verifica daca lotul care a sosit are probleme sau nu.

Leave a Reply