Asa, barbetica, farfuriuta mea…sa-i dam drumul!

Care v-ati uitat la Antena3? Ala eu, ala eu… E clar, voi nu stiti nimic din ce s-a intamplat ieri! De fapt ati aflat, dar mult mai deformat! Stati ca va explic eu! Domul Nastase a fost condamnat ieri la 2 ani de puscarie cu EXECUTARE in dosarul “Trofeul Calitatii”. Merita? Merita mai mult, parerea mea, si mai demult. Ce-a facut Basescu e golanie politica, o marlanie, agitand acum “justitia” care a actionat sub pretextul unei lectii de moralitate, dar pana la urma asta e normalitatea. Sunteti de acord? O data si-odata trebuia sa se intample.

Ce a urmat dupa a fost mai interesant, adica “tentativa” sau ce-a fost aia, de suicid a fostului premier. Sa zicem ca Nastase a clacat si a vrut sa se omoare, desi e greu de crezut. De ce a vrut sa faca asta? S-a simtit umilit, nu din alt motiv. Nu i-a venit sa creada ca el, supereroul Nasty, trece prin asa ceva. Faptul ca n-a reusit sa-si duca la capat suicidul ii da acum apa la moara si ii va intari crezul ca e un supererou

Vedeti ma ca nu sunt ca voi, muritorilor! Vedeti ca eu sunt nemuritor!

A doua ipoteza ar fi ca “tentativa” a fost fabricata gen lesin de baba care impresioneaza audienta. Ma intrebati daca functioneaza? Pai mai stim noi niste eschive infarctice din fata D.N.A.-ului tot in acelasi partid, deci functioneaza. Una peste alta cred ca va fi foarte interesant ce se va intampla de acum in colo pe scena politica din Romania. Practic s-a declansat Jihad-ul politic, vorba unui ciobanas. Sa vedeti de acum in colo arestari de supereroi. Sa vedeti dupa alegerile parlamentare din octombrie tehnici de Kamasutra aplicate de PSD-isti duduilor PDL-iste. Va fi o incantare! Sa vedem ce se umple mai repede, Rahova sau Floreasca?!

Asa ca, aprovizionarea cu floricele si…la spectacol!

Leave a Reply