Știm cât de grea, dar și solicitantă poate fi viața oricărei mămici odată cu apariția unui bebeluș, fie el primul sau nu pentru aceasta. Modificările survenite impun noi provocări în viața de zi cu zi a părinților, pe care aceștia le depășesc fie cu o mai mare ușurință, fie cu o oarecare dificultate. Ei bine, pentru a te scăpa de astfel de situații stresante a luat naștere noul tău site favorit, acolo unde poți găsi o gamă variată de produse pentru îngrijirea optimă a micuțului tău – littleprints.ro.

Little Prints a fost creat cu scopul de a elimina grijile pe care proaspetele mămici le au în primele clipe de viață ale micuților legate de siguranța pe care aceștia trebuie să o aibă, dar și de a simplifica procesul de îngrijire al acestora.

Astfel, orice părinte își dorește pentru copilul său un somn de calitate, iar acest lucru este posibil numai cu ajutorul unui pătuț corespunzător, din materiale calitative, special conceput pentru ca cel mic să nu aibă parte de incidente neplăcute în timpul somnului.

Totodată, țesăturile permit o circulație constantă a aerului, lucru ce îi conferă profunzime somnului, iar un alt aspect important îl reprezintă faptul că pătuțurile pot fi transportate de către orice persoană dintr-o cameră în alta cu ușurință, transformând orice cameră a locuinței în camera copilului.

Ce ai zice dacă venim cu o veste bună și te informăm că aici poți găsi nu numai pătuțuri, ci și cărucioare și scaune auto? Chiar dacă este micuț, cel mic are tot dreptul să se plimbe, iar plimbarea trebuie să fie de fiecare dată una memorabilă, dar și sigură pentru acesta. Din acest motiv, au fost create cărucioare multifuncționale și moderne în același timp, care îi oferă celui mic o călătorie plăcută, împreună cu toate accesoriile incluse. Acestea sunt ușor de manevrat și se pliază cu ușurință, simplificând, astfel, atribuțiile mamei.

Trecând la un alt element esențial din viața unui bebeluș, accesoriul ce îl însoțește o lungă perioadă de timp indiferent de vreme sau anotimp este suzeta. Aceasta reprezintă un obiect de bază în primele luni de viață, iar cei de la littleprints.ro au conceput în acest sens suzete de diferite dimensiuni, adaptate vârstei celui mic, din care puteți alege diverse culori și modele. Ca să eliminăm grijile mămicilor, reținem că suzetele sunt realizate din materiale atent alese, care nu permit rănirea celor mici și nici iritarea zonelor sensibile ale acestora.

Tot în această gamă sunt incluse și accesorii pentru suzete, dar și jucării speciale pentru dentiție, care să îi aducă zâmbetul pe chip celui mic. Suzetele pot fi accesorizate cu lănțișoare, cu ajutorul cărora cei mici se vor afla mereu în apropierea acestora atunci când le vor fi necesare.

Puteți opta, astfel, pentru seturi cu suzete și lănțișor incluse sau le puteți achiziționa separat, în funcție de preferințele pe care le aveți dumneavoastră. În acest sens, specialiștii au creat și accesorii de protecție pentru suzete pentru ca acestea să fie protejate în totalitate și să nu ofere nici un fel de inconveniență bebelușului tău pentru că, știm cu toții, siguranța celui mic este pe primul loc.

Fie că te afli în căutarea unui cadou pentru un eveniment de tip baby shower sau botez ori pur și simplu pentru micuțul tău, aici găsești soluția: setul de pilota si perna pentru copii, conceput din bumbac satinat. Nu-i așa că mereu sunteți atent/ă ca materialele ce îl înconjoară pe cel mic să fie de o calitate superioară și să nu îi provoace nicio neplăcere?

Această lenjerie a fost creată cu multă dragoste și grijă pentru ca somnul celor mici să fie cel mai bun și neîntrerupt. Este un produs realizat manual și, fără grijă, îl puteți utiliza încă din prima zi a celui mic, fiind sigur 100% pentru odihna optimă a acestuia. Alegeți să faceți o bucurie celor mici, iar oferind acest set de lenjerie cadou cu siguranță nu veți oferi doar un cadou, ci și șansa la un somn calitativ și la o dezvoltare armonioasă.

Dacă micuțul tău a venit deja pe lume sau încă se află pe drum, sper că te-am convins că site-ul littleprints.ro este locul ideal pentru a pune bazele unui  început în viața sa, locul unde găsești tot ce ai nevoie pentru ca acesta să fie fericit și să facă cunoștință cu ceea ce este viața într-o manieră ludică și prietenoasă. Și nu uita un lucru: un copil fericit = o mămică împlinită.

Contact:

+4 0725766847

hello@littleprints.ro

Leave a Reply