Cred ca este un fel de accesoriu al constructorului german achizitionat tot timpul la cea de-a doua tranzactie a masinii. Buzata este o tanara de 18-25 de ani care si-a castigat postul de copilot cu un “bot” savarsit la marginea orasului. Supararea de pe chipul ei e o suparare de conjunctura, e un fel de “must have” al “ornamentelor de Bmw”, nu poti sa fi happy intr-o masina atat de sobra.

Nu, ea nu se da niciodata jos din masina, e fixata cu 4 suruburi metric zece de scaunul masinii, se poate totusi detasa in caz de nevoie (alt “bot” in alt Bmw 325i) utilizand, in afara cheii de zece, si o bata de baseball. Partaita din scaunul din dreapta mai poate fi folosita si pe bancheta intinsa pe spate. Sunetele produse de boatoasa sunt false, scoase la nevoie, as spune, dar care gadila totusi urechile soferului. V-am spus despre sunete pentru ca ele sunt un fel de abonament de 2-3 zile de plimbare in Bmw.

Noua specie foloseste in exces fardul pe post de tencuiala, iar in unele cazuri termosistem. Despre ochi nu pot sa spun nimic, jumatate de fata e acoperita, in 90% din cazuri, de o pereche de ochelari de soare care stau spijiniti pe buzele botoxate.

Cam atat pot sa va spun despre “ornamentul de Bmw 325i”, atat se vede din exteriorul masinii, presupun ca are si picioare, maini, d-astea de are toata lumea dar nu stiu cum arata asa ca decat sa vorbesc prostii…

Leave a Reply