Ce mi-a atras atentia asupra acestui fapt? Toalele office…

Toti boracii care pasesc in campul muncii si primesc un laptop si-un telefon mobil de la serviciu trec de la trening sau jensi mulati pe cur  si tricouri cu mesaje obscene, de la piercinguri in buze si sprancene la tinutele office. Baieteii isi atarna cate o cravata de grumaz si-si cumpara un costum si-o pereche de pantofi in rate, iar domnisoarele se instaleaza frumos pe tocuri cat mai inalte si cat mai subtiri si se asezoneaza cu un costumas office cu fustita deasupra genunchiului exact cum au vazut ele in filmele americane. Pentru domnisoare e mult mai usor cu banutii pentru ca sefii, de obicei hodorogi balosi, cad in plasa absolventelor de stiinte economice si le promoveaza cu rapiditatea cu care creste gaura din stratul de ozon, baietii in schimb platesc rate la pantofi sugrumati de cravata pe care n-au suportat-o niciodata.

Sunt domenii in care inteleg tinuta asta, cum ar fi spre exemplu domeniul bancar, unde chiar m-ar deranja sa-l vad pe consultantul ala de credite ca are un tricou pe care sta scris

If found please return to the pub!

…dar restul, cei care lucreaza in industria alimentara,in constructii sau mai stiu eu in ce domeniu imbracati-va dracu ca lumea!

Am trecut azi cu masina pe langa una d-asta office …Bai nene, mergea cu o scarba in organism carand un laptopoi dupa ea, isi arunca niste maini cu degetele rasfirate la maxim de ziceai c-a facut-o ma-sa direct manager general.  In scarba ei bineinteles ca nu mergea pe trotuar unde merg oamenii de rand, mergea pe strada ca preaslavitul animal indian… Stiti ce-am facut, nu?! M-am apropiat cu masina de basinoasa pana la o juma de metru, ea era preocupata de tinuta ei in timpul mersului, nu vedea nici stanga, nici dreapta, dar mai ales in spate…bai nene si cand am claxonat o data, a sarit pitipoanca office de ziceai ca e Bugs Bunny.

M-am uitat in oglida retrovizoare sa-i vad reactia, ar fi vrut sa-njure dar deeee, era office…

Leave a Reply