Parfumul Eau de Cristobal de Balenciaga este un parfum oriental de dama care a aparut in 2003. Creatorul sau este Cristophe Raynaud. Se distinge de toate celelalt eparfumuri prin notele sale de varf in combinatie unica de bergamot, coacaze negre si mandarina. Notele de mijloc sunt bujorul, frezia, iasomia si ylang ylang in timp ce notele de baza sunt lemnul de santal, boabele de tonka, ambra si vanilia.

Cu acest parfum te vei simti mereu fresh si aromata. Parfum De Dama Balenciaga Eau De Cristobal Eau De Toilette 100ml este solutia ideala care sa te mentina tot timpul nu doar fresh ci si energizata dar gata oricand se te deconectezi si sa te simti fericita si implinita.

Daca vrei un parfum care sa te trimita direct in Orinet acesta este cel mia bun. In plus, pretul la care il gasesti este foarte avantajos avand in vedere faptul ca iti ofera zile magice, energie si acel sex appeal pe care l-ai obtine cu greu.

Vorbim desigur despre un parfum de lux si iti va fi greu sa gasesti ceva care sa ii semene. Combinatia de flori si fructe este aleasa special astfel incat sa fie din filmele cu sultani si domnite infasurate in valuri. Coacazele negre au o aroma speciala usor dulceaga, aproape acrisoara si cel mai mult amaruie, imblanzita de notele de portocala si rafinata cu ajutorul mirosului de bergamot.

La o prima vedere nu ai crede ca aceste ingrediente pot crea valuri insa sunt mixul ideal pentru notele de varf. Vor umple aerul in jurul tau cu o aroma absolut savuroasa. Mandarinele se simt cel mai mult si bergamotul doar rafineaza aroma iar coacazele aduc acea putere salbatica pe care uneori iti doresti sa o transmiti.

Daca este sa vorbim despre notele de varf atunci combinatia nu este doar superba, este pur si simplu perfecta. Sunt combinate elemente cu arome foarte delicate cum sunt bujorii catifelati si frezia, cu mirosuri tari de iasomie.

Ylang ylang aduce nota aceea de verde crud pe care ti-o doresti pentru o aroma fresh. Scopul bujorului si cel al freziei este acela de a potenta mirosul de iasomie si de a il imblanzi. Iasomia singura are un miros toxic si foarte tare insa in combinatie cu elemente delicate devine blanda si aromata creand parfumul ideal pentru orice moment.

Dupa ce aceste note medii se estompeaza ramai cu nota de baza pe care o vei simti si imprastia in jurul tau pe tot parcursul zilei. Vorbim despre lemnul de santal, boabele de tonca, ambra si vanilia. Este evident ca avem o combinatie dulce aromata datorita vaniliei insa acum este vorba si despre condimente boabele de tonka fiind mai mult condimentate decat dulci. Acesta este mixul care trimite direct in lumea orientala si care intoarce captele.

Combinatia de mirodenii exotice cu lemn de santal si ambra este fabuloasa. La intalnirele romantice este cea care relaxeaza atmosfera si o face mai fierbinte, la intalnirile de afaceri este cea care impresioneaza si creaza o imagine.