Un zid de sprijin puternic in spatele patului este foarte important pentru o destinatie de plasare a patului. Acest lucru creeaza energie puternica, de protectie, dandu-i mai multa putere si capacitatea de a crea si mentine o energie buna. Pentru a adauga si mai multa putere, puteti alege sa pictati peretele intr-o culoare adecvata, de accent pentru decorul dormitorului.
A avea un echilibru energetic pe ambele parti ale patului este foarte important in destinatia si plasamentul final al patului. Aceasta inseamna ca trebuie sa ai doua noptiere, nu una. Fara ca ele sa se potriveasca neaparat. Fii creativ si lasa-ti imaginatia sa zboae, dar asigura-te ca patul are acces la ambele parti si este tratat bine cu doua piese similare de mobilier pe ambele pozitii.
Asigura-te ca nu exista unghiuri ascutite indreptate spre tine in timp ce dormi. Aceasta energie se numeste Sha Chi si este cea care ataca energia Feng Shui si poate veni din diferite unghiuri ale peretilor sau colturi ascutite de mobilier din apropiere. Examineaza cu atentie spatiul dormitorului pentru a evita o energie atacanta indreptata spre tine in timp ce dormi.
Usa dormitorului nu este singura cu care patulnu trebuie sa fie aliniat. Acelasi lucru este valabil pentru orice alte usi: balcon, baie, dressing sau usi patio. Daca observi ca patul tau se afla in linie cu orice usa, asigura-te ca pozitionezi o piesa de mobilier adecvata intre pat si usa respectiva.

Leave a Reply