Un bărbat îngrijit este unul care atrage priviri și întoarce capete, este un lucru cunoscut de toată lumea. La un job în care prezența fizică contează, acesta trebuie să fie mereu pus la punct, iar aspectul trebuie să fie unul pe măsură. De aceea multe saloane care se ocupă și cu servicii de cosmetică au introdus servicii special pentru domni. În cadrul acestora domnilor li se se aplică aceleași tratamente ca și în cazul doamnelor, de altfel.

O metodă eficientă de a afla de un salon care oferă aceste servicii este platforma Stailer. Aici găsești saloane de pensat pentru barbati in Slatina sau în alt oraș și servicii diverse care să fie pe placul tău.

Salonul preferat la un click distanță

Au apus vremurile cât trebuia să bați la ușa saloanelor în căutare de un loc liber și să consulți cu atenție lista prețurilor. Acum îți găsești salonul ideal doar intrând pe platforma Stailer, selectând orașul și gata. Lista îți va fi redată pe ecranul laptopului, telefonului sau tabletei. Selectezi serviciul dorit, iar prețul va fi afișat lângă acesta.

Acum te programezi în funcție de orarul și disponibilitatea ta fără să mai pleci de la muncă pentru intervalul de timp stabilit. Ai acces în timp real la programul cosmeticianului și îi poți vedea direct orele disponibile.

Stailer a luat naștere din dorința de a schimba puțin regulile în ceea ce privește desfășurarea programărilor de la saloanele de înfrumusețare. De acum ți-o poți face din confortul casei tale sau de la birou, ori de câte ori simți nevoia.

Aplicația Stailer este mai practică

Stailer este disponibil și sub forma unei aplicații. Este ușor de accesat și nu te costă nimic. O poți descărca din Google Play, App Store sau App Gallery. Poți face programări atât pentru tine, cât și pentru cei dragi, ori de câte ori vrei tu.

Prin logarea cu contul tău de Facebook o poți personaliza în așa fel încât să te informeze de fiecare dată când ai o programare la activ. O poți seta pentru transmiterea unei alerte directe pe telefonul tău. În cazul în care nu mai poți ajunge la acestea, o poți anula tot de acolo, urmând să te reprogramezi ulterior.

Femeile, cât și bărbații deopotrivă au avut parte de experiențe nefericite în trecut cu saloane nu tocmai profesionale. Ei bine aceste vizite neplăcute i-au făcut să abandoneze cu totul căutările și să se aranjeze acasă, dacă era necesar. Odată ce ai dat de Stailer, șansele ca ție să ți se întâmple o astfel de experiență sunt mici. Salonele care nu sunt cotate chiar așa bine și nu au review-uri pozitive nu sunt listate pe Stailer. Întocmai ca utilizatorii să nu aibă parte de vizite nereușite.

Indiferent dacă alegi servicii de epilare definitiva in Slatina sau în cele 40 de locații unde Stailer are acoperire, te bucuri de experiențe plăcute pentru a reveni cu plăcere de fiecare dată. Pe stailer.ro găsești lista completă de orașe și saloane, cât și poze cu ceilalți clienți pentru a te decide asupra salonului potrivit nevoilor tale.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply