mersul-ideal

Aveam de gand sa bascalizez ceva , dar vin dupa 2 ore de balaceala in piscina cu fi-mea si am o scarba-n muschi de nu-mi pasa nici sa ridic o hartie de 500 de Ron gasita pe jos (ma cac pe mine acum ca daca o vad in  secunda doi sunt pe burta dar n-aveam introducere pentru articol). Da mi-e lene, da’ lene d-aia crunta…E vineri, e ziua internationala a lenei…E 13, inca un motiv sa-mi prepar cateva mentosane macinand ceva menta…

Balaceala asta mi-a amintit de mare, de plaja…Azi mi-am propus s-o lalai. Nu fac asta in fiecare zi, v-am mai spus ca sunt putin workaholic. Va ia somnu’? Bine ma, hai sa vorbim despre stilurile de mers pe strada! Da ma, nu radeti, exista mai multe stiluri de mers si aici nu ma gandesc la mers mai repede sau mai incet, ma refer la cum paseste fiecare.

Pai sa incepem!

1. Mersul de tip coasa

N-ati vazut pe nimeni mergand in halul felul asta? Laba piciorului larg deschisa spre exterior aduna toate picioarele din vecinatatea sa. Il intalnim mai ales la persoane salamiene impodobite cu metale neoxidante… Mai poate fi denumit si mersul mop.

2. Mersul ombilical

Mersul asta are ca principala caracteristica forma aerodinamica a utilizatorului. Mersul ombilical e mersul ala cu burta in fata si spatele la cativa pasi mai in spate. Mersul ombilical e un mers scapat din laborator, o eroare a stiintei, s-a dorit de fapt scoaterea pieptului in fata dar…E intalnit mai ales la adolescente netunate.

3. Mersul compact

Mersul compact il intalnim la persoane suspicioase. Mainile lipite de corp, distanta dintre  membrele inferioare cat mai mica, mersul mai poate fi numit si mersul ingramadit sau testoasa.

4. Mersul de tip trinitrotoluen

Este exact opusul mersului compact. Astia isi arunca membrele in toate directiile. Incinta in care isi etaleaza stilul de mers e intotdeauna nesigura. Te astepti mai tot timpul sa-ti aterizeze un deget in ochi sau mai stiu eu ce altceva. Asta e un mers de om optimist deci mai poate fi vazut in Romania doar in rezervatii naturale.

5. Mersul lesesc

Mersul lesesc sau supranumit balancanitor e cel mai complex stil de mers intalnit. Utilizatorul isi schimba centrul de greutate stanga-dreapta la fiecare pas. E un stil de mers derutant.

6. Mersul de tip gazela

Il stiti! Si doamnele il cunosc pentru ca privirea agera de felina observa un astfel de mers inaintea masculului. Nu mai discutam despre el pentru ca felinele au simtit miros de sange.

Nu-mi mai trece niciun tip de mers prin cap. Daca mai stiti, va rog, dezvoltati…

Leave a Reply