Sanatatea unghiilor, o forma placuta si o manichiura perfecta au la baza in primul rand utilizarea produselor corecte. Dincolo de ce tipuri de gel sunt folosite sau ce culori, vorbim despre tipul de freza pentru pila electrica.

In magazinele de nisa exista toate produsele de ar avea nevoie o manichiurista profesionista sau amatoare. Trebuie insa intelese care sunt diferentele intre acestea. In ceea ce priveste gama de freza unghii recomandarile specialistilor au in vedere:

Freza de diamant si safir

Aici vorbim despre o alegere excelenta pentru a modela unghiile naturale. Cele doua difera intre ele insa diferentele sunt mici: la freza cu safir observam capat moale si fin, este delicata, fata de cea de diamant. Ambele sunt insa folosite pentru a indeparta cuticula si pielea din jurul unghiei.

Cu cele mai aspre pot fi indepartate bataturile, intariturile, pielea groasa de pe picioare sau poate fi indepartata micoza, daca e cazul.

Freza de carbid si titan

Vorbim despre otel de calitate. Sunt folosite doar in acele cazuri in care pielea este foarte intarita, cand se impune corectarea si modelarea unghiilor, la manichiura cu gel si acril. Desigur ca sunt ceva mai scumpe, insa sunt si rezistente, o investitie care merita – chiar daca sunt indepartate materiale foarte rezistente, nu se rup, nu se deterioreaza.

Vor fi evitate doar in cazul celor care au alergii la metale.

Freza ceramica

Despre acestea se poate spune ca sunt elegante si in adevaratul sens al cuvantului bune. Cu acestea lucrezi intr-adevar bine. Au o greutate mica, protejeaza mainile si incheieturile in timp ce lucrezi cu ele.

Alte avantaje de utilizare a acestora tin de faptul ca emana mai putina caldura, sunt ideale pentru cei cu alergii. Cu acest tip de freza poate fi indepartat gelul sau acrilul intarit atat la unghiile de la maini, cat si la cele de la picioare.

Culorile frezelor

Alegem negre pentru ca sunt freze de duritate maxima, cele verzi pentru ca sunt dure, albastre pentru ca au  duritate medie, cele rosii sunt fine, iar cele galbene sunt super fine.

La capitolul intretinere, saloanele moderne apeleaza la sterilizare cu ultrasunete, aparatura de acest gen exista si in variante compacte.

Nu stii ce sa alegi? Un furnizor precum Nolia iti pune la dispozitie si livrare in afara tarii, in toata Europa. Cere sfatul specialistului din domeniu pentru ca produsele pe care le folosesti sa fie de calitate, dar si potrivite in cazul tau.

Leave a Reply