Au incercat o alianta, un fel de pact cu diavolul, n-a mers. Il avem pe Geoana, o sa-l sparga pe Basescu, o sa fur… avem mai multe voturi, draci. Va amintiti de noaptea celebra in care Geoana a fost presedinte si de expresia la fel de celebra a marinarului “Un fleac! I-am ciuruit!”. Dupa povestea asta cu chioru’ si prostu’ cei de la PSD au incercat sa-si coafeze putin mecla numindu-l pe Victor Ponta presedinte al partidului. In prima faza si eu am crezut intr-o schimbare, ulterior m-am convins ca e aceeasi Marie cu alta palarie. Ce s-a gandit monsieur Ponta, frate in sondajele reale toata lumea a votat cu PNL, lasa ca in finala a iesit Geoana cu Base, real vorbind, bun, cred ca as putea face o alianta puternica cu firavul Antonescu si-l iau si pe Constantin sa nu ma-njure antenele. Si uite asa s-a format USL.

Am ajuns in zilele noastre. Ungureanu premier, bomba domnule Ponta. Nu?! La asta nu va asteptati!

Ce ne propune PDL-ul astazi? Un premier care sa pregateste sa devina candidatul ideal la postul de presedinte. Dar cine pe cine o pune premier, domnule Ponta? Am vazut si eu ca analistii spun ca numai un nebun ar pleca de la 50-60% cat are USL-ul acum pentru numai 10% cat are PDL-ul. De ce domnilor numai un prost, vreti sa spuneti un destept. Pai poate nu stiti cum e structurat PSD-ul si sloganul lor “Nu conteaza ce mancam, noi cu PSD votam”. PSD-ul e ca o mare familie, sunt pline institutiile statului de activisti fara voie. Aia cu cine vor vota, cu PNL sau cu PSD care le-a asigurat o slujba? Deci plecarea PSD-ului din alianta va fi cu cel putin 25% din procentele de vot. S-a cam inversat situatia, nu? Iar ne-a tras-o PSD-ul? Nu stiu, dar parca vad din ce in ce o mai stransa legatura intre cele doua partide purtatoare de trandafiri pe sigla, poate nu degeaba are tepi si trandafirul ala. Nu zic ca asa o fi, ma gandeam doar.

Despre plimbarea la Predeal a domnului Ponta in coloana oficiala alui Base va mai zic? S-a intamplat ieri. Cica a fost o pura coincidenta…il stiti p-ala cu “mai taie din ele da-le dracu”?

Leave a Reply